dünyada en iyi işletim sistemi olarak windowsu görüyorlar
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Neye Göre... Orası Çok Karışık
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bizim profesör türklerin aklına gerçekten hayranım

Mantık Şu : Bedava Olan Hiç bir şey İyi Değildir Ve Denemeye Bile Değmez...

hayranım Böyle Düşünenlere...
1. Bahane : Linüx Tabanlı İşletim Sistemlerinde Oyun Oynanamıyor ki ...
Bahane Cevap : Ne Demek Oynanamıyor Counter-Strike Tutkunumusunuz? E Urban Terror Var... Call Of Duty mi Seviyorsunuz? Enemy Territory var... Peki Strateji Oyunları Olmadan yapamam mı Diyorsunuz Bunun İçin 100'lerce Oyun Sayabilirim Ama En Büyük Örneğinden Battle For Wesnoth Var Biraz oynasanız Bağımlısı Oluyorsunuz...Eee Araba Oyunları Nerde Mi Dİyorsunuz Ben Gran Turismo Tarzı Araba Oyunu Olmadan Rahat Edememmi Diyorsunuz En Kısasından TORCS Var... Peki Çılgınca Yarışayım Taklalar Atayım AKrobatik hareketler mi Yapmak İstiyorsunuz E Onun İçinde ManiaDrive var...
Bunlar Aklıma Gelenler Pardus u Kurduğunuzda PiSi den Oyunlar bölümünde İstediğiniz Oyunu Sadece 1 Tıkla Kuruyorsunuz Bunuda Belirtmek İsterim...
Görünüm Olarak Kesinlikle Tamamen Kendine Özgü...
Bahane 2 :
Soruyorum : Microsoft a kazandırdığınız paralar Yeter Artık Pardus Kullanın Dİye...
CevaP : hehe Oğlum Ben Para Vermedim ki Bilgisayarda Yüklü Geldi...

(Gelde Delirme)
Soruyorum :Peki Aynı Özellikteki Bir Bilgisayarı İçinde İşletim Sistemi Yüklü Olmadan Alsaydında Pardus Kursaydın 1000 TL ye Aldığın Aleti 600 TL ye Alabileceğini... Belkide Daha Ucuza...
Cavap :

?
Bunun Gibi Özgür İşletim Sistemimizi Kullanmamak İçin Ellerinden Geleni Yapanlar Var... Ama kendileri Kaybeder ...
Sizler Microsoft'a Para Kazandırmaya Devam Edin....
Ama Birşey den de Eminim ki Pardus İşletim Sistemi 200-300 TL olsaydı wareze Çoktan DÜşer ve Yaygınlaşırdı herkes Kullanmak İçin Yarışırdı...
Bizim Türk Düşünce Felsefemiz Bu Çünkü...